Sunday, September 05, 2010

Blog berwajah baru!

Taraaa.. Hasil tangan tom kureno yang tak seberapa :)

Salam dan selamat sejahtera.

Hari ini telah masuk Ramadhan ke-26. Ada lagi empat hari sebelum umat Islam menyambut Aidilfitri.
Dan apa yang penting adalah aku nak bagitahu korang yang blog telah berwajah BARU!

Kenapa bertukar wajah?

Ini lebih kepada bersifat keazaman dan pemberi motivasi agar aku lebih aktif menulis entri selepas ini. Harap-haraplah ye.

Oh! Hampir terlupa, nama blog juga sudah bertukar bagi melengkapkan proses transformasi. *konon-kononlah!*

Banyak cerita ingin dikongsi tapi bak kata orang 'pelan-pelan kayuh'. Akan di update dalam entri yang akan datang barangkali.

Time do run fast so we have to get sync if don't want to be left out! Encik tom sila lari laju lagi agar tidak terlepas ok!

Dan aku hanya mampu senyum. Ya senyum lagi :)

Dan sebenarnya diri ini dibelenggu kemalasan. Kamu! berilah aku motivasi dan semangat agar lebih berkeyakinan dan rajin untuk berblogging.

Sayang rasanya, idea di kotak fikiran tidak dialirkan ke medium belog.

So, last but not least. Welcome to the new Tom Kureno The Blog!

Senyum lagi sebelum berlalu pergi :)

8 comments:

ciput said...

nice...suka tgk expression tuh..haha..macam terkejut beruk je lagaknya..haha

tOm said...

hehe.. thanx cik ciput :)

Kazen said...

ok le tue lawo design

salam kunjungn jom tgok "Hadiah Hari Raya Buat Blogger"

Hami Asraff هامي أشرف ™ said...

Cun bro! Aktiflah menulis lepas ni.

CERITA LEBAT said...

orait,..gua folow..gua harap yg terbaik dari anda.

sYazY_dZaiMa said...

ehem, pheewiitt, kimsalam kpd tuan punya belog berwajah baru, lalala~

ザ-sylver-shooter said...

mmm..
masih lagi belum aa

Hazzy Ishak said...

bagus gak sekali sekala tukar citarasa baru. baru semangat sikit.