Thursday, September 09, 2010

Hari Terakhir Berpuasa dan Salam Lebaran 2010!

Salam Aidilfitri dari tom kureno :)

Ku mulakan entri dengan Bismillah dan sebuah senyuman :)

Salam dan selamat sejahtera semua.

Tepat pukul 12.00 tengah malam tadi, merupakan tanda anjakan Ramadhan hari yang ke-30. Ya, kawan-kawan hari ini adalah hari terakhir kita berpuasa. Esok dah raya! Yeayy!! Lompat katak sekarang!

Masa memang berlari dengan amat pantas. Sekarang dah tak boleh pakai term masa berjalan dengan pantas sebab memang susah nak kejar masa sekarang ni unless kita berlari mendapatkannya.

Bulan Ramadhan kali ni memang penuh jadual aku. Penuh dengan undangan  berbuka puasa di luar. Penuh dengan aktiviti bersosial dengan kawan. Dan juga penuh dengan aktiviti bertarawikh walaupun taklah penuh sangat tapi at least i'm trying kan :P

Tentang kerja. Ermm.. Aku akui kerja di bulan puasa memang takdak mood. Seriously! Malas yang amat. Erkk! Aku rasa bukan aku sorang saja kot *tidak menuduh sesiapa ok!* Tapi Alhamdulillah, bos amat memahami diri aku. So, tiadalah stress sangat aku bekerja.

Selamat Hari Raya semua. Maaf zahir juga batin. Maaf juga ku pinta andai keterlanjuran dalam menaip entri-entri yang di luar dugaan dan menyentuh hati korang.  Ucapan raya tersebut adalah ikhlas dariku :)

Sila Klik sini juga untuk melihat Kad Raya versi Flash untuk korang semua :)

Sekian. Assalamualaikum.

7 comments:

Hami Asraff هامي أشرف ™ said...

Nak duwet raya! :D

MR. MIND said...

selamat ari raya bro

HEMY said...

selamat hari raya tom...mintak mahap banyak2 kalau ada entri2 daku yang meragut skorotum ye..

mwaahahhaahahaha

fndrocka said...

lawa kad rayanyeeee..

محمد فردوس سعد said...

salam bro..hepi eid mubarak..semart kad raya flash tu..

tOm said...

thanks all.. kalu nak duwet raya, silalah berkunjung ke rumah dengan muka yang tak malu ye :P

ekin said...

selamat ari raya :)