Monday, April 13, 2009

K-movie: Baby and me


Hello my dearest blogger.. today aku ade satu movie baru yg cambesh and lengkap dgn moral valuenye.. Ni cerita korea tajuk die baby and me.. aku donlod movie ni kt syok.org.

Movie ni mengisahkan seorang budak lelaki yg berusia 18thn dan masih bersekolah kt hi-skool kt korea. Budak laki ni, Joon-soo (Jang Geun -Seok) merupakan sorang budak yg sgt bermasalah and di anggap sbg troublemaker and suka bergaduh. Mmg perangai x senonoh tol. Nak dijadikan cerita, tibe2 ade sorang baby ni Han Woo-ram (Mason Moon) telah ditinggalkan oleh mak die kepada si joon-soo ni kt sebuah pasaraya. Ade 1 surat ditinggalkan ngan baby tu menyatakan yang baby ini merupakan anak si joon-soo ni.

Maka bermulalah episod sengsara bg joon-soo ni. Bayangkan bagaimana joon-soo yang baru je umo 18 thn ni nk survive ngan baby ni. Dah la bala dtg bertimpa2, mak bapak die lari dari rumah, die pulak kene buang sekolah. Pelik kan camane mak bapak die leh dr umah.. ahhaha.. cite ni mmg tak leh nk agak, jln cerita yg fresh dan x cliche langsung. Cite ni lengkap, dari adegan gaduh, lawak, sedih, kecewa, suka, duka, semua lengkaplah. Rugilah kalo korg x donlod movie nie.. kt sini aku selitkan lagi beberapa gmbr yg comey dr movie baby and me nie beserta dienye link skali.. uhuhuh.
.

Split version
http://rapidshare.com/files/218337632/BAM.part1.rar
http://rapidshare.com/files/218339757/BAM.part2.rar
http://rapidshare.com/files/218342283/BAM.part3.rar
http://rapidshare.com/files/218343339/BAM.part4.rar

1 comment:

Saichou said...

tgk dh cerita ni...best tp suara budak kecik tu mganggu ckit lah..guna la sore dak kecik...
apepon dak kecik tu cute sgt.